Privacy Policy

Privacy Policy Statement

By supplying Your Personal Data via this website or otherwise to Caremark you consent to Caremark processing and using Your Personal Data in accordance with this Privacy Policy.
You consent to Your Personal Data being disclosed and transferred to third parties including Caremark’s affiliates and service providers for processing, who may be located within or outside Malaysia.
You have the right to request access to Your Personal Data that we collect and hold and to make any corrections necessary thereto. You may do so by contacting Caremark at any time.
You can limit the processing of Your Personal Data by contacting Caremark prior to supplying Your Personal Data to see if Caremark can accommodate your request and put in place the necessary measures.

Please note that it will be obligatory for you to supply the Personal Data for the Purpose, without which Caremark will not be able to provide you with its product samples, product vouchers, and/or provide you with the full range of the services described and/or conduct market analysis.
You may contact Caremark in respect of any inquiries or complaints, as follows:
Phone: +603-7785 6288
Email: None
Postal Address: No. 6, Lorong Tandang B, Seksyen 51, 46050 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

In this Privacy Policy:
“Caremark” means Caremark Sdn Bhd
“Your Personal Data” means “personal data” and “sensitive personal data” as defined in Section 4 of the Personal Data Protection Act 2010.
“Purpose” means providing you with Caremark’s information, details and news relating to health and nutrition, product samples, to send you communications regarding Caremark’s products, services, marketing, promotional or educational events, to receive any feedback or queries that you may have on Caremark’s products and to improve our products and services.

Penyataan Dasar Peribadi

Dengan membekalkan Maklumat Peribadi Anda melalui laman web ini atau kepada Caremark anda membenarkan Caremark untuk memproses dan menggunakan Maklumat Peribadi Anda sejajar dengan Dasar Peribadi ini.
Anda membenarkan Maklumat Peribadi Anda didedahkan dan dipindahkan ke pihak ketiga termasuk rakan niaga dan pembekal servis Caremark untuk pemprosesan, yang mungkin terletak didalam atau luar Malaysia.
Anda mempunyai hak untuk meminta akses kepada Maklumat Peribadi Anda yang telah kami ambil dan simpan untuk membuat sebarang pembetulan jika perlu. Anda boleh berbuat demikian dengan menghubungi Caremark pada bila-bila masa.
Anda boleh mengehadkan pemprosesan Maklumat Peribadi Anda dengan menghubungi Caremark sebelum memberi Maklumat Peribadi Anda untuk melihat jika Caremark boleh menunaikan permintaan anda dan mengenakan langkah-langkah yang perlu.

Sila ambil perhatian bahawa ianya adalah wajib untuk anda membekalkan Maklumat Peribadi untuk Tujuan, yang tanpanya Caremark tidak boleh untuk memberikan anda sampel produk, baucar produk, dan/atau memberi anda keseluruhan servis yang dinyatakan dan/atau menjalankan analisis pasaran.
Anda boleh menghubungi Caremark berkenaan sebarang pertanyaan atau aduan, dengan cara berikut:
Telefon: +603-7785 6288
E-mel: Tiada
Alamat Surat Menyurat: No. 6, Lorong Tandang B, Seksyen 51, 46050 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

Dalam Dasar Peribadi ini:
“Caremark” bermaksud Caremark Sdn Bhd
“Maklumat Peribadi Anda” bermaksud “maklumat peribadi” dan “maklumat sensitif peribadi” seperti yang ditakrifkan dalam Seksyen 4 Akta Perlindungan Maklumat Peribadi 2010.
“Tujuan” bermaksud memberi anda maklumat, butiran dan berita Caremark yang berkaitan dengan kesihatan dan nutrisi, sampel produk, untuk menghantar mesej tentang produk, servis, pemasaran, acara promosi atau pendidikan Caremark kepada anda, untuk menerima sebarang maklum balas atau pertanyaan yang anda mungkin ada tentang produk Caremark dan untuk menambahbaik produk dan servis kami.